Meseverseny 2011

Felhívás

MESEVERSENY 7-12. osztályos tanulók számára

A Miskolci Egyetem MFI Német Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszéke pályázatot hirdet 7-12. osztályos tanulók részére. A 2011. október 27-én megrendezésre kerülő Meseversenyre az alábbi kategóriákban várjuk egyéni és csoportos pályaművek benyújtását:

  • Illusztráció Egy német mese illusztrációja plakát vagy képregény formájában. A plakátokat A2-es méretben, a képregényeket maximum 8 db A4-es oldal terjedelemben kérjük benyújtani. Egy A4-es oldal természetesen több képkockát is tartalmazhat.
  • Meseszínpad Valamennyi alkategória esetében maximum 10-12 perc áll rendelkezésre, hogy a produkciót bemutassák. Alkategóriák:

o    egy német mese, vagy annak modern átiratának bemutatása

o    a diákok által írt német nyelvű mese bemutatása

o    megzenésített mese

  • Egy német meseíró bemutatása képben és szóban A1-es méretű kartonon benyújtandó ábra, plakát, kollázs vagy montázs, amelyet a pályázónak kb. 5 perces szóbeli kiselőadás formájában kell kommentálnia, bemutatnia.

Valamennyi pályaművet kérjük egy az iskola, a felkészítő tanár és a pályázók nevét és elérhetőségét, valamint a pályázók nyelvtudási szintjének megjelölését tartalmazó kísérő levéllel együtt írásban is benyújtani. A pályázatok benyújtásának határideje: 2011. október 14.

 

További információkért forduljanak hozzánk bizalommal! Kapcsolat: gerpaksy@uni-miskolc.hu

Comments are closed